Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pfa Imobiliare
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Apartamente 3 camere bloc nou Bucuresti
165000 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Amplasare: imobil este situata in partea de Sud a orasului, in sectorul 4, in zona de case delimitata de Soseaua Giurgiului si Bd Ctin Brancoveanu, pe str.Mixandrei.

Blocul este construit in 2010 pe un lot de teren de 300mp cu deschidere de 14ml si are 3 niveluri
(P+2+M).

Suprafata total construita a imobilului este de 600mp, suprafata utila este de 480mp. Curtea libera este 150mp.

Constructia este realizata pe o structura si plansee de beton armat cu zidarie exterioara de caramida de 25cm placata cu hidrpoizolatie de 6cm si tencuieli Baumit, peretii interiori sunt realizati din caramida de 12cm, acoperisul este tabla Lindab. Scara interioara a imobilului este placata cu marmura cu mana curenta din inox, tamplaria ferestrelor este de aluminiu 5 camere, curtea este pavata cu dale.
Pe fiecare etaj exista un singur apartament de 3 camere decomandat ,cu o suprafata construita de 150ml, mai putin cel de la parter care are o suprafata de 120mp, dar diferenta este compesata cu o frumoasa terasa, de aprox. 50mp, care poate fi inchisa.

Apartamentele sunt toate decomandate compartimentate astfel: living mare de aprox.50mp, doua dormitoare de aprox.15 respectiv 12mp, bucatarie deschisa, doua grupuri sanitare prevazute unul cu cada , iar celalalt cu dusiera .

Vederea apartamentelor este mixta . Fiecare apartament este finalizat la stadiul de "alb"(mai putin gresie, faianta, parchet), totul fiind functional. Incalzirea apartamentelor se va face cu centrala termica individuala.
Imobilul a fost construit respectand toate standardele si avand aprobarile necesare( autorizatie constructie, proiect constructie, proces verbal de receptie, etc).

Construtia poate fi vanduta in intregime sau separat(apartamente) si se preteaza ptr un mini-hotel, pensiune, azil, clinica, birouri, sediu firma, resedinta.
Din Gura in Gura