Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pfa Imobiliare
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inchiriere apartament 6 camere in vila Kiseleff
1700 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Zona Kiseleff se afla în sectorul 1 al Capitalei, in partea de nord a Municipiului Bucuresti, foarte aproape de centru.

Soseaua Kisellef, una dintre cele mai importante artere din Bucuresti, care face legatura între centrul si nordul Capitalei, porneste din Piata Victoriei si ajunge la Piata Presei Libere.
Strada Barbu Delavrancea incepe din Bd Mihalache, fostul 1 Mai, si merge paralel cu parcul Kiseleff, intersectandu-se cu strazile I.Mincu,Docentilor, Ady Endres, prof Ionescu Nicolae .

Zona este plina de vile istorice, considerate monumente ale arhitecturii romanesti, care toate au o istorie proprie.

Pe aceasta strada superba se afla vila, constructie 1927, restaurata si renovate, in care se inchiriaza apartamentul de 6 camere ,circular. Intrarea este separata de restul vilei, in acest corp aflandu-se doua apartamente ,unul la demisol format din trei camere mari,decomandate, bucatarie,baie si celalalt la etajul 1, format din 6 camere, semidecomandat ,bucatarie, doua grupuri sanitare,iesire scara secundara.
Suprafata apartamentului de 6 camere este de 159 mp,iar suprafata lui utila este de 139 mp.
Livingul are 29,73mp, cele 5 camere au suprafete de 23,89mp, 23,04mp, 15,72mp, 12,21mp si 4,02mp(camera de serviciu), bucataria are 9,68mp, baia are 4,96mp , grupal sanitar are 0,78mp, exista 3 holuri de 7,01mp, 2,85mp si 4,51mp si camara are 1,16mp. Casa scarilor are 12,17mp cea principala si 7,32mp cea secundara.

Camerele sunt inalte, cu o excelenta luminozitatenaturala, cu finisaje de foarte buna calitate. Acesteau au placari cu parchet in toate camerele, toata tamplaria interioara este din lemn masiv, usile interioare sunt casetate cu cristal slefuit, holurile au mozaic, bucataria, baia si grupul sanitar sunt placate faianta.
Apartmentul a fost igenizat si renovat recent. Vederea apartamentului este mixta.
Incalzirea apartamentului se face cu centrala de imobil.

Se inchiriaza nemobilat si fara mobile de bucatarie.
Din Gura in Gura